Régiók
Események
2023. március
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Zentai civil szervezetek

Pályázati rajt

Szerbia
2008. január 22.
Benyújtás határideje: 2008. február 8.
A zentai önkormányzat a tavalyi évhez hasonlóan az idén is pályáztatás útján támogatja anyagilag a községbeli civil szervezeteket. A pályázat február elejéig van nyitva, s a kérelemhez szükséges űrlapokat Zenta község hivatalos honlapjáról (www.zenta-senta.co.yu) tölthetik le az érintettek. A polgári egyesületeknek a támogatási kérelemhez az előzetes évi elszámolásukat is mellékelnünk kell. Ugyanakkor lényeges, hogy az egyesületek egyértelműen tüntessék fel kérelmükben, hogy milyen tevékenységi körre kérik a támogatást. Az idén egyébként két témakörben írtak ki pályázatot, ami alapján a művelődéssel foglalkozó civil szervezetek számára összesen 928 000 dinárt, az egyéb tevékenységgel foglalkozó egyesületek számára pedig 1 413 333 dinárt irányzott elő az önkormányzat.

A pályázaton olyan kulturális-közművelődési szervezetek, művelődési egyesületek és más civil szervezetek vehetnek részt, melyek székhelye Zenta község területén van, ill. amelyek tevékenysége a községhez kötődik.

A pályázatok beérkezési határideje február 8-a. (A beérkezési határidő a pályázatnak a Községi Közigazgatási Hivatal fogadóirodájába történő beérkezését jelenti.) A kitöltött űrlapot egy példányban, postai úton lehet a megfelelő csatolt okmányokkal a következő címre eljuttatni: Zenta Község Közigazgatási Hivatala, 24400 Zenta, Fő tér 1., illetve személyesen is át lehet adni a Közigazgatási Hivatal 32. sz. irodájában.

A kijelölt határidő után beérkezett, hiányos dokumentációval ellátott, nem megfelelő űrlapon, vagy a pályázattal ellentétes rendeltetésre benyújtott, továbbá a faxon vagy e-mailen elküldött, alá nem írt jelentkezéseket figyelmen kívül hagyja a bírálóbizottság, s a hiányos pályázatokat sem bírálják el.

Egy pályázó mindhárom pályázati programra nyújthat be pályázatot. Ez esetben viszont minden pályázati programra vonatkozóan külön pályázati űrlapot kell kitölteni. Egy témakörben az érintettek csak egy programot nyújthatnak be, s a társfinanszírozás igénylésére csak az év végéig megvalósuló rendezvények, programok esetében van lehetőség. A működési költségekhez való hozzájárulás is csak a 2008-as év költségeire kérhető. A működési költségekhez nyújtott támogatás esetében az összeg kizárólag a pályázó szervezet mindennapi működésével kapcsolatos kiadásaira és a folyamatos működéshez szükséges anyagbeszerzésekre fordítható (pl. bérleti díj, irodaszer, telefon, postaköltség, rezsi, egyéb szolgáltatás stb.

A pályázat eredményéről a Községi Közigazgatási Hivatal legkésőbb február 22-éig levélben értesíti a pályázókat.