Régiók
Események
2024. március
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Vásárhelyi fények és árnyak

Románia
2006. november 7.
Benyújtás határideje: 2006. december 1.
A pályázatra egyedi, ötletes, és Vásárhelyen vagy annak környékén készült fotókat várunk. Mindenki látott már olyan fotót, amelyen sárgák a levelek, de ha Te ezt egy egészen új szemszögböl mutatnád be vagy egy más, a megszokottól eltérő, kreatív ötleted van, akkor bátran küldd el nekünk. Használd a fantáziádat és merj újat alkotni.

Engedj az egyediség és az ötletesség csábításának és legyen az ősz és a tél képe a Tied. Ha lekéstél arról, hogy lencsevégre kapd az ősz utolsó pillanatait akkor küldhetsz téli, havas fotókat is. Íme a részletek a pályázat feltételeiről:

1. A pályázatra csak digitális/digitalizált fotókat várunk.

2. Minimális képméret: a hosszabbik oldal minimum 1024 px, körülbelül ekkora méretben kérjük elküldeni, a beküldendő képek fájlmérete: max. 3 MB/kép lehet.

3. A képek formátuma a következő lehet: .jpg, .jpeg, .bmp, .tif . A beküldésre szánt képeket kérjük kategóriánként mappázni, és a mappákat egyben .zip fájlként elküldeni, aminek a neve a regisztrácós számod.

4. Fotók esetében alapkorrekciók engedélyezettek, ilyen a vágás, illetve azok a fény és színkorrekciók melyek az esetleges beállítási hibákból következnek, és alkalmazásuk nem változtatja meg alapjaiban a fotót. Azonkívül szívesen látunk digitálisan átdolgozott vagy összetársított képeket is. Engedd szabadon a fantáziádat. A pályázatra csak Vásárhelyen és annak környékén készült képeket fogadunk el.

5. A pályázatokat a foto.emi@gmail.com címre várjuk. Tárgyként megadni: Fotó. A tartalom tetszőleges, de valamilyen módon kötődnie kell a kiírás címéhez. Elgondolkodtató, cinikus, görbe tükröt tartó, vagy könnyed, humoros, vidám életképeket, tájakat remélünk, melyek a művészi megközelítést sem nélkülözik.

6. A pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a kiírók a pályázattal kapcsolatos kiadványokban képeiket térítésmentesen használják. A pályázó az eredményhirdetésig a pályázatra beküldött alkotást máshová nem nyújtja be, ill. nem jelenteti meg.

7. Egy pályázótól maximum témánként 3 alkotás küldhető be.

8. Az esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Valamennyi résztvevő kijelenti, hogy a benyújtott pályamű saját eredeti alkotása, továbbá hogy a művek szerzői joga őt illeti meg.

9. A képeken nem helyezhető el felirat, mely a fotós kilétére utal, illetve a kép címét sem lehet feltüntetni, valamint nem lehet célzottan reklámértékű a kép témája.

10. A pályázati munkák beérkezésének határideje: 2006. december 1. éjfél. Az elbírálási idő 2 hét.

11. A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó a jelentkezési lapot kitöltve elküldje a foto.emi@gmail.com címre, november 25-ig (tárgyként beírni: jelentkezés, válaszként egy regisztrációs számot fogsz kapni, amelyet őrizz meg a díjazás napjáig). A jelentkezési lapot letöltheted az itteni címről: http://www.fotopalyazat.extra.hu/fe[...] Korhatár nincs.

12. A pályázatok a következő témákban küldhetők be (témánként maximum 3 db. fotót fogadunk el, egy pályázó akár az összes kategóriában küldhet be fotókat):
- BARÁZDÁK
- NEMZET
- AZ ŐSZ (TÉL) FÉNYEI ÉS ÁRNYAI

13. Nevezési díj nincs.

14. Csak azokat a pályázatokat tudjuk figyelembe venni, melyek a kiírás minden kitételének megfelelnek.

15. Amennyiben a határidőig nem érkezik elegendő mennyiségű vagy minőségű pályamunka, a kiíró fenntartja magának a jogot a pályázat visszavonására vagy meghosszabbítására.

16. A pályázattal kapcsolatos kérdéseit felteheti a következő címen: foto.emi@gmail.com , tárgyként beírni: info vagy fotopalyazat.extra.hu

17. A beérkezett pályamunkák legjobbjait egy kiállítás keretében bemutatjuk a nagyközönségnek, a legkiemelkedőbbeket értékes díjakkal jutalmazzuk.

Sok sikert kívánnak,
a Szervezők.
Erdély.ma