Régiók
Események
2024. április
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Webvidék indul

Tedd fel a pontot az internetre!

Románia
2008. április 14.
Az eTransylvania Egyesület és a Transindex közös projektje egy olyan interaktív játék, amelyet azért szervezünk, mert kíváncsiak vagyunk rátok – és a világ is kíváncsi. A 4 fordulós, 12 versenyszámból álló sorozat a települések versenye lesz, és az eTransylvania pontok csapatai vesznek részt rajta.

A legtöbb 15 fős csapatok hetente kapnak újabb feladatokat, amelyeknek megoldására egy hét áll rendelkezésükre. Három versenyszám után összesítjük a zsűri és a közönségszavazás eredményeit, a legtöbb pontot begyűjtő csapat pedig települése számára nyer ajándékokat, és természetesen


a csapat tagjai sem maradnak üres kézzel.

A csapatok az eTransylvania pont segítségével töltik fel szövegeiket és fotóikat a Webvidék honlapjára. A versenybe menet közben is be lehet nevezni, de érdemes már indulásakor, április 20-án benne lenni, mert a négy forduló után az összpontszám alapján dől el, kié lesz a Webvidék nagydíja.

Hogy miért szervezzük a Webvidéket? Mert kíváncsiak vagyunk. A településetekre, rátok. És azért vagyunk kíváncsiak, mert tudjuk, hogy a világ is kíváncsi rátok, és mi a világnak akarjuk megmutatni Erdélyt.

A négy forduló alatt ti fogjátok összeállítani azt a mentális térképet, amely a település múltjába, jelenébe és jövőjébe is bepillantást enged – mindezt úgy, hogy nem száraz adatokat, faluriportokat vagy a történelemkönyvek hangulatát idézi, hanem élő,


valós képet ad valamennyi településről.

Ez az a kép, amelyet ti megmutattok nekünk, mi pedig megmutatunk a világnak. A Webvidék lesz az a hely, ahol az erdélyi településekről a legvalósabb tudnivalókkal gazdagodhatnak az internetezők, miközben ti játszva tanuljátok meg tartalommal feltölteni a világhálót.

eTransylvania pontok felhasználói, kezdjetek el csapatot szervezni! Április 14-én indul a regisztráció!

Figyelem! A Webvidék versenyben egyelőre csak az eTransylvania pontok használói vehetnek részt!

Forrás: www.transindex.ro