Régiók
Események
2023. február
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Fórum

hogyan tovább ?
Hozzászóló Üzenet
Mánc Imre

Románia, Kaplony
2007. szeptember 19. 18:47
Elnézést kérek, de az eMagyar pont-os program működik e még, vagy pontosabban minden eMagyar pont-ot partnernek tekintenek e még? Romániában is? Bocsánat a cinizmusért, de ma értesültem a kollégáktól, hogy jövő hétvégén eMagyer pont-os találkozó lesz Kolozsváron. Lehet, hogy csak a kaplonyi eMagyar pont nem kapott ide meghívást? Bár az is lehet, hogy ez az eMagyar pont már nem számít...
Józsa Péter

Magyarország, Budapest
2006. október 10. 04:34
Az eMagyar portálról szabadon letölthető a Határon túli magyarok informatikai kézikönyve. Az IHM által 2006-ban megjelentetett kiadvány áttekintést nyújt "Magyarság az Információs Társadalomért Testület" felépítéséről, munkájáról, valamint a "Szülőföldön az információs társadalomba" fejlesztési program keretében megvalósult eredményekről.

(http://www.emagyar.net/index.php?[...]
Okos-Rigó Dénes

Románia, Kalotaszentkirály- Zentelke
2006. augusztus 3. 04:16
Tényleg ilyen kevesen szólunk hozzá
Okos-Rigó Dénes

Románia, Kalotaszentkirály- Zentelke
2006. július 13. 06:25
Szervusztok e-magyarok? Itt a nyár? Fórók-e a vonalak?
Mánc Imre

Románia, Kaplony
2006. május 23. 02:30
A romániai eMagyar pontok vezetői nézzetek utána a clicknet.ro -n a Romtelecom ajánlatainak. Lehet hogy nem mondtam ezzel semmi újdonságot, de aki nem tudja, annak jól jöhet. Nekem jobbnak tűnik mint az Astral kínálta lehetőségek és nem hiszem, hogy kötelesek lennénk az egy év lejárta után továbbra is az Astralnál maradni.
Józsa Péter

Magyarország, Budapest
2006. április 28. 00:13
Tisztelt Okos-Rigó Dénes,

az alábbiakban reagálok a kérdéseire:

- "Mikor kerülnek fel a beküldött anyagok?"
A Romániára vonatkozó tartalmak szerkesztője Tóth Elemér, neki a lap alján a "Kapcsolat" linkre kattintva, majd a régiók közül Romániát kiválasztva küldhet üzenetet, illetve javasolhat cikket/anyagot. Amennyiben küldött már neki levelet, és nem kapott választ, kérem, továbbítsa nekem is a jozsa@hhrf.org címre, hogy utánanézhessek a dolognak.

- "Kitől igényeljem a tárhelyet a falunk Weblapjának?"
Az eMagyar program és a portál keretein belül lehetőség van térítésmentes internetes tárhely igénybe vételére. Ezzel kapcsolatban készséggel állok rendelkezésére itt, a fórumon, vagy a jozsa@hhrf.org címen. A technikai részletekről egyeztessünk levélben (egyébként PHP/MySQL környezet adott).

Ezen kívül az eMagyar pont üzemeltetők maguk szerkeszthetik településük információs adatlapját , további szövegekkel, képekkel egészíthetik ki a portálon lévő alapadatokat. A hozzáférés módját szintén levélben írom meg.

- "Lehet-e pályázni a szülőföldalapnál teleházra?"
Ebben sajnos nem tudok segíteni, érdemes inkább a HTMH-nál érdeklődni (
szulofoldalapiroda@szulofold.hu).

Kellemes hétvégét!
Okos-Rigó Dénes

Románia, Kalotaszentkirály- Zentelke
2006. április 27. 11:48
Mikor kerülnek fel a beküldött anyagok?
Kitől igényeljem a tárhelyet a falunk Weblapjának?
Lehet-e pályázni a szülőföldalapnál teleházra?

Okos-Rigó Dénes Kaltaszentkirály okos_r_d@yahoo.com
Rózsár Vince

Szlovákia, Dunaszerdahely
2006. március 31. 16:07
Tisztelettel megjegyzem, hogy pályázatokból is lehet pénzt szerezni hozzá - pl. Szülőföld Alap. De szerintem érdemes lenne megkeresni a kérdéssel a Puskás Tivadar Közalapítványt, vagy az IHM-et, ők valószínűleg konkrét ötletet, tanácsot is tudnak adni.
Mánc Imre

Románia, Kaplony
2006. március 30. 14:08
Eleinte azt hittem, hogy a látogatottságból származhat annyi bevételünk, hogy az Internet előfizetést fedezni fogja. Sajnos be kell látni, hogy ez nem így van. A megoldás számunkra az, hogy "adtunk Internetet" a helyi áltlános iskolának, valamint napokon belül csatlakoztatjuk a Polgármesteri Hivatalt. Ezáltal az előfizetést három részre osztjuk és akkor talán képesek leszünk fenntartani.
Vekas Albert

Románia, Kraszna
2006. március 29. 18:08
Amikor lejár az egy év, ami az internet kapcsolat biztossítását illeti, mi lesz az e-magyar pontokkal ? Az én esetemben nem nagy a baj ugyanis jó viszonyban vagyok a szolgáltatóval és kapok egy kis haladékot, de mi lesz azután ?
Vélemény ?