Régiók
Események
2024. április
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Ada

Megújult a rekreációs park

A jövő héten indul a fürdőszezon Adán

Szerbia
2011. május 24.
A nyár közeledtével egyre aktuálisabb a nyári kikapcsolódás, fürdőzés kérdésköre is: hol, mire, mikor, mennyiért lesz lehetőségünk. Adán a medencék nyitását az időjárás függvényében a következő hétre, legkésőbb május 28-ára tervezik, a kezdésre pedig számos újdonsággal készültek. A rekreációs park megújulásáról, az árakról és a tervezett programokról Uliján Kornélt, az Adica Üdültetési Közvállalat igazgatóját kérdeztük.

Az idei szezontól növekedik a használatba vehető zöldövezetek területe, megújul a növényzet és a termékkínálat, megduplázódik a mosdók száma, és némileg feljebb kúsznak az árak is: a felnőttek részére 150, gyermekek és nyugdíjasok számára pedig 120 dinárba fog kerülni egyszeri alkalomra a belépőjegy. Azonban továbbra is lehetőség lesz karszalag kiváltására, amely a fürdőzőt korlátlan számú belépésre jogosítja fel.

– A napi belépőket csupán a minimális mértékben, az infláció mértékével arányosan korrigáltuk, ugyanakkor számos kedvezményünk is van: a négy éven aluliak továbbra is ingyen látogathatják a medencekomplexumot, továbbá kedvezmény jár a nagycsaládosoknak, valamint az adai fogyatékkal élők is belépőkhöz juthatnak a megfelelő egyesületeken keresztül. Idéntől minden kerekes székkel érkező is mentesül a belépő fizetése alól – magyarázta lapunknak nyilatkozva Uliján Kornél igazgató, akitől megtudtuk, a jegyekkel kapcsolatos legfontosabb változás az, hogy a havijegyeket felváltják a 15, 30, illetve 60 napra igényelhető bérletek, amelyek tetszőleges dátumtól érvényesek a kifizetett intervallumra. 15 napra a bérletek felnőtteknek 1500 dinárért, gyerekeknek és nyugdíjasoknak pedig 1200 dinárért, 30 napra 1800, illetve 1500, 60 napra 3000, illetve 2500 dinárért vásárolhatóak meg. A teljes idényjegy pedig 4500 dinárért váltható ki.

Nem csupán az árakat, azzal párhuzamosan próbálják növelni a lehetőségek számát és a szolgáltatások színvonalát is. A látogatók számára megnyitnak egy teljesen új zöld területet: a gyerekmedence mellett, a segédfocipálya irányába újabb padokat, asztalokat helyeznek el, amit egy járda segítségével kötnek össze a kismedencével. Növekszik az illemhelyiségek kapacitása is, az előző évekhez képest megduplázták a mosdók számát, egy teljesen új vizesblokk kerül a rekreációs park hátsó részébe.

– A szolgáltatás színvonalát igyekszünk folyamatosan emelni, a termékskálánkat pedig bővíteni. Az a célunk, hogy a látogató megtaláljon mindent, amire egy egész napra tervezett kikapcsolódás során szüksége lehet, az fagylaltkelyhektől a rostélyosokon át a teljes ebédig. Teljesen felújították a sziklakertet és a mesterséges tavat, több mint 150 díszhallal, megújult a növényzetünk, a környezet, már ezeket is mindenképp érdemes megtekinteni. Teljesen megújult a honlapunk is, ahol a friss információk, az árjegyzék és a programok mellett egy képgaléria is elérhető – mesélte az igazgató, hozzátéve, a terveik között szerepel az egészségmegőrzés előrelendítése, az egészségturizmus fejlesztése, valamint egy kempingövezet kialakítása az üdülőközpont területén.