Régiók
Események
2024. május
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Közös kiránduláson a két egyesület

Horvátország
2010. december 9.
Közös kiránduláson a két egyesület - A kői egyesület már régóta tervezett egy ilyen jellegű kirándulást, azonban ez idáig nem volt rá lehetőségünk. Az egyesület asszonyainak a kiskőszegiekkel összefogva sikerült összehozniuk ezt a kétnapos budapesti utat. Rövid, de ugyanakkor tartalmas és érdekes kiruccanás volt ez. Megtekintettük Budapest nevezetességeit - nyilatkozta lapunknak Varga Margit, a Tánc MKE tagja.

A kiskőszegi kultúregyesület fennállásának 10. évfordulója alkalmából és a tánccsoport többéves sikeres munkájának köszönhetően nyílt lehetőségünk részt venni a budapesti kiránduláson. A kiskőszegi táncosok még egyszer sem vettek részt ilyen jellegű és szervezett utazáson, de most ezt is kivártuk. Nagyon örültünk a lehetőségnek, és a többiek nevében is nyugodtan kijelenthetem, hogy a jövőben is szeretnénk részt venni anyaországi kirándulásokon - mondta lapunknak Gajics Melani, a kiskőszegi tánccsoport tagja.
- Az anyaországi kiránduláson a kiskőszegi táncosok és a kői hagyományőrzők vettek részt. Kihasználom az alkalmat, és a nagy nyilvánosság előtt is köszönetet mondok budapesti idegenvezetőnknek Német Ildikónak, és a számunkra szállást és közösségi helyiséget biztosító Klebelsberg Kultúrkúria illetékeseinek a segítőkészségükért. A kirándulást támogatta a Herceszöllősi és a Darázsi járás, valamint Sója Dénes parlamenti képviselő - nyilatkozta lapunknak Tomasity Deák Korina, a kirándulás egyik főszervezője.

B.A.