Régiók
Események
2024. április
előző hónap következő hónap
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
             
ECDL segédanyagok
ECDL segédanyagok
Bejelentkezés
felhasználónév: jelszó:

» Regisztráció

» Jelszó emlékeztető

Szabadka

Ahol mindig süt a nap

Megnyílt a Thalia caffe

Szerbia
2011. május 20.
Ahol mindig süt a nap Nyílt Szabadkán egy kávézó, ahol színpadon kívül is össze lehet futni a színművészekkel, ahol megismerkedhetünk a színházban dolgozó háttérmunkásokkal, kellemes zene szól és míg bent ül az ember, olyan, mintha állandóan sütne rá a nap.

Aki volt annak idején a Backstage nevű helyen, akkor tudja, hogy a Gyermekszínház és a Jadran színpad fölötti teraszról nyílik a legjobb kilátás a Korzóra és a Városháza tornyára. Itt nyílt meg mindössze egy héttel ezelőtt a Thalia caffe, három fiatal összefogásával. p11thaliaCibolya Gábor, Radivoj Paroški és Sostarity Denisz egy évig tervezgették a klub megnyitását. – Szeretnénk, ha a hely minden korosztály és minden jó ízlésű ember számára kellemes környezetet biztosítana. Neutrális berendezést választottunk, a háttérben pedig az elmúlt évtizedek zenéje és modern slágerek is szólnak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem lesznek rendezvényeink. Divatbemutatókat, koncerteket is szervezünk majd, de ez mind valamilyen visszafogott, szolid keretek között marad. Táncolni pedig bármikor lehet – mondta Radivoj. A tulajdonosok tervei között szerepel az is, hogy a rendszeres színházba járóknak kedvezményeket biztosítsanak, de erről még folynak a megbeszélések.

A Thalia caffe egy nagyon kellemes, visszafogott hely lett. A sárga falakon régi színházi előadások fekete-fehér képei lógnak, kedves a személyzet, az árak pedig kedvezőek. Kellemes időtöltés lehet itt elfogyasztani egy kávét színházi előadás előtt, vagy betérhetünk kibeszélni a látott darabot előadás után, de betérhetünk kikapcsolódni a nap bármely szakában 8 és 24, hétvégén 8 és hajnali 2 óra között. Vasárnap 9-től éjfélig tartanak nyitva.

Tómó Margaréta